logosmall
 
GSM# 001053
audiobahn81
true gearhead

1293

points

where i am from

updated: Aug 15th 2005 @ 02:19 AM
so yea this is whats around my town
http://i5.photobucket.com/albums/y151/audiobahn81/carpics025.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://i5.photobucket.com/albums/y151/audiobahn81/carpics024.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://i5.photobucket.com/albums/y151/audiobahn81/carpics023.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://i5.photobucket.com/albums/y151/audiobahn81/carpics021.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://i5.photobucket.com/albums/y151/audiobahn81/carpics017.jpg
[ remotely linked image: click here ]


ocuments and SettingssteveShared3 - Jason Aldean - Hicktown.mp3" height=60 width=350 controls="smallconsole" autostart="true" nosave="false" loop="true" VOLUME="50">





Next Page


 
Page Listing
bikini 's and mustang27813 views
new cmc pic's2460 views
a military tribute7179 views
car show pics1285 views
misc car show pics1357 views
car show date's and place1596 views
old pic's1970 views
where i am from1875 views
cmc meet and greet pic's1468 views
stereo1976 views
old pic's of audio'sstang2334 views
mods&futre mods2169 views
new mods1185 views

Last 3 User Comments
silverstreak02
Jun 28th, 2009 @ 11:22 PM


“”

Thanks to all who gave me advise on what to do with the sensor. Apparently it worked. The check engine light has not come on at all. I even bought the Chilton Manual to make sure I did everything right. Thanks everyone.

silverstreak02

Torch_Vert
Jun 22nd, 2009 @ 12:43 PM


“”
Replying to:

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis


If you've already done the EGR valve, the DPFE pressure sensor is the next likely culprit

silverstreak02
Jun 22nd, 2009 @ 12:27 PM


“”

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis



Advertise With GS!
 
Fuel your mustang love.
Leaderboards
gotstang owns

© 2004-2015 Gostang.com

All product names are the trademarks or registered trademarks of their respective companies

gotstang.com is not affiliated with Ford Motor Company