logosmall
 
GSM# 000667
02BlueStang

3440

points

Suspension

updated: Mar 5th 2005 @ 03:37 PM

Before
http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/MustangDriveway3.jpg
[ remotely linked image: click here ]



After
http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/ComparisonPicture.jpg
[ remotely linked image: click here ]



http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/suspside.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/susprearpassenger.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/susprear.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/suspfronttire.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/frontsuspdriver.jpg
[ remotely linked image: click here ]

http://img.photobucket.com/albums/v613/02bluestang/frontsusp.jpg
[ remotely linked image: click here ]





Next Page


 
Page Listing
Most Recent Pictures10069 views
Mt St Helens/P51 Pictures1175 views
Before/After1199 views
Interior and Subs1063 views
Suspension989 views
McCulloch 6000K HID's1095 views
Underbody Lights1731 views

Last 3 User Comments
silverstreak02
Jun 28th, 2009 @ 11:22 PM


“”

Thanks to all who gave me advise on what to do with the sensor. Apparently it worked. The check engine light has not come on at all. I even bought the Chilton Manual to make sure I did everything right. Thanks everyone.

silverstreak02

Torch_Vert
Jun 22nd, 2009 @ 12:43 PM


“”
Replying to:

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis


If you've already done the EGR valve, the DPFE pressure sensor is the next likely culprit

silverstreak02
Jun 22nd, 2009 @ 12:27 PM


“”

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis



Advertise With GS!
 
Fuel your mustang love.
Leaderboards
gotstang owns

© 2004-2015 Gostang.com

All product names are the trademarks or registered trademarks of their respective companies

gotstang.com is not affiliated with Ford Motor Company