logosmall
 
GSM# 005464
stangdude65
1965 2+2 289

1273

points

1965 Mustang 2+2

updated: Jun 2nd 2007 @ 04:37 PM
Photobucket - Video and Image Hosting

hey yall awesome site first off, im dan im 24 from florida,  thanks to my buddy Jake aka twisted81stang that showed me his page is why i had to join,

well lets see, i got 3 mustangs, but he pride n joy is my 1965 2+2 Fastback   
 
shes a 289 v8, C-4 soon to be replaced with a T-10 4 speed hopefully, and a few other body mods, shelby valance, 3 inch cowl hood,  i already got a nice set of Outlaw l rims
15x8 goin with 245/65/15 rear, and 225/60/15 front
  yeah shes taken awhile but ya know best things in life take time, she sounds pertty mean,
 
 
 
 but its not to quick with this dang c4, ill get more pics when i get my tires n rims on her 
 
 
 
how she was in 1998 when i found her,...well she looks alittle better now eh?
Photobucket - Video and Image Hosting
 
 
newest pics,
Photobucket - Video and Image Hosting
 
Photobucket - Video and Image Hosting
 
 
Photobucket - Video and Image Hosting
 
   Photobucket - Video and Image Hosting Engine pic Photobucket - Video and Image Hosting ,Photobucket - Video and Image Hosting new rims
 
Photobucket - Video and Image Hosting
 
Photobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image Hosting
 
Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting
 
 
 
  Photobucket - Video and Image Hosting
289 2bbl sound!
 
 
 
 
< Photobucket - Video and Image Hosting



Next Page


 
Page Listing
1965 Mustang 2+2 4415 views
1987 mustang lx pix 2.31064 views
774 views
2001 Mustang v6 5 Speed805 views
new pics of the 65 2+2696 views

Last 3 User Comments
silverstreak02
Jun 28th, 2009 @ 11:22 PM


“”

Thanks to all who gave me advise on what to do with the sensor. Apparently it worked. The check engine light has not come on at all. I even bought the Chilton Manual to make sure I did everything right. Thanks everyone.

silverstreak02

Torch_Vert
Jun 22nd, 2009 @ 12:43 PM


“”
Replying to:

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis


If you've already done the EGR valve, the DPFE pressure sensor is the next likely culprit

silverstreak02
Jun 22nd, 2009 @ 12:27 PM


“”

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis



Advertise With GS!
 
Fuel your mustang love.
Leaderboards
gotstang owns

© 2004-2015 Gostang.com

All product names are the trademarks or registered trademarks of their respective companies

gotstang.com is not affiliated with Ford Motor Company