logosmall
 
GSM# 000069
my95sn95
GS Newbie

348

points

2006 pictures

updated: Nov 25th 2006 @ 10:56 AM



.hov:hover{background-color:yellow}
 

 

 
 

 

 
 
 
 

 
few photos taken at my brothers place one day of the 3stangs together 
 
 
LEFT-- 1995 procharger splitport powered V6  and much  more but to much to list
 
 
MIDDLE-- 1989 LX 70,000km on the OD original paint 410 gears 5sped centerforce clutch mac shorty headers full exaust cut and welded upper intake and ported heads forged bottem end
 
RIGHT--1988 LX Auto shift kit 3000 stall converter 430 gears  3" exaust
 
Some of the cars in the back primer grey 4 eyed stang with a 306 soon to be turboed
turbo 1997 cavy Z24,1993 tempo 100shot of NOS 3" exaust in the garage is a turbo probe with a jspec engine 
 

 
 
interior also have a clock pod with the water and oil pressure gauges in them
boost and a/f gauges in the gauge bezel 
 
 
the next 2 are of my dyno day  the car on the float and the car awaiting the dyno 
 
 
sexy a$$ shot of my v6 

 
me in my engine bay during my splitport swap 

 
 
 
Customs Carbon Fiber wiper cowl and door bezels made by 905customs.com befor and after 
  
 


 
custom 1 off  carbon fiber wiper cowl and door bezels
905customs.com



Next Page


 
Page Listing
2006 pictures6816 views
2006 engine shots1897 views
List O Mods714 views
2004-2005 pix497 views
2003-2004 pix649 views
crashed Stang504 views
Page 7 Description619 views

Last 3 User Comments
Pinto Beast
Nov 27th, 2009 @ 10:52 AM


“”

nice set up, got you ranked

silverstreak02
Jun 28th, 2009 @ 11:22 PM


“”

Thanks to all who gave me advise on what to do with the sensor. Apparently it worked. The check engine light has not come on at all. I even bought the Chilton Manual to make sure I did everything right. Thanks everyone.

silverstreak02

Torch_Vert
Jun 22nd, 2009 @ 12:43 PM


“”
Replying to:

Hey Fro,

I need some help with a little problem I have. My check engine light came on, and I ran diagnostics on it and it came back with P0401. So I replaced the EGR Valve and found out that wasn't the problem. Now I get a P0402 and I think I have it narrowed down to the pressure sensor but I need some one to confirm that for me. What do you think?

Dennis


If you've already done the EGR valve, the DPFE pressure sensor is the next likely culprit



Advertise With GS!
 
Fuel your mustang love.
Leaderboards
gotstang owns

© 2004-2015 Gostang.com

All product names are the trademarks or registered trademarks of their respective companies

gotstang.com is not affiliated with Ford Motor Company